Astăzi , 02.06.2015, pentru multi a fost prima zi de muncă după Rusalii, dar pentru mine a fost prima de relaxare pentru că am muncit când alții au petrecut. Totuși dimineață am constatat că sunt singurel, fata o dusese Iuliana la Grădiniță, și nu aveam ce face așa că m-am hotărât să trag ”o pedală” în afara orașului și fără să stau pe gânduri, pe la 09:30 am plecat  singur având destinația satul Faraoanele , com. Vârteșcoiu, jud. Vrancea. Nu credeam să ajung pentru că atunci când pedalez singur mă plictisesc repede și renunș, dar astăzi chiar am rezistat tentației de a abandona și am făcut 34 km, bifând prima plimbare mai serioasă a acestui an în afara orașului.

 Chiar mi-a plăcut și sper să mai plec și zilele următoare cu alte destinații, dar pentru cine are 2-3 ore și vrea să plece cu bicicleta din Focșani o să las link către traseul făcut de mine!
DSC_2213

1 thought on “Zi de pedalat !

  1. Eu am făcut acum câteva zile 40km. 20 într-o zi, 20 a doua zi. E super să mergi cu bicicleta. Treaba e că drumurile-s periculoase, nu știi de ce neghiobi dai pe șosele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *